stel Wijster zoekt man voor trio

Stel uit Wijster zoekt man voor trio!

Stel in Wijster zoekt man voor trio sekscontact in hun eigen Chalet in Drenthe.

Dionne en Mark zijn een leuk en vooral erg geil stel van in de vijftig die erg genieten van al het schoons dat Drenthe te bieden heeft. En daar hoort ook seks bij.

Hun seksleven is heel goed en ze willen het uitbreiden en nog geiler maken dan het nu al is. Daarom zoeken zij een leuke vent tussen 30 en 60 jaar ongeveer die het wel ziet zitten om af te spreken voor een geil triootje in hun Chalet in de bossen van Drenthe.

Dionne wil zich graag eens stevig laten nemen door een flink geschapen man die het ook geil vindt om bekeken te worden tijdens de seks. Mark wil zijn vrouw namelijk graag eens zien klaar komen op een ander pik terwijl hij zichzelf aftrekt.

Dionne en Mark zoeken dus een leuke verzorgde kerel die hygiene hoog in het vaandel heeft staan. Verder is humor en discretie ook heel belangrijk. Mannen met gereedschap onder een afdakje worden verzocht om niet te reageren, want daar valt zij niet op.

Voldoe jij aan de wensen van dit geile stel uit Wijster? Wil jij een geil trio seks avontuur beleven? Neem dan contact op en spreek af.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S EN CONTACTGEGEVENS VAN DIONNE EN MARK!

Trio sekscontact tips: