eliterose amsterdam

Skypesex in Amsterdam met Eliterose!

Welkom op mijn camprofiel! Ik hou gewoon van camsessies, maar ik doe alleen de dingen die ik leuk vind! Ik cam zonder masker en met geluid! Vind je het leuk om mij in een speciale outfit te zien? Boek dan minstens 10 minuten bij mij … en zorg ervoor dat je me eerder hebt gebeld, zodat ik weet dat je een betalende klant bent!

Misschien ben ik online, maar ik ben aan het koken, maak clips op maat of andere dingen, dus stuur me eerst een bericht als je een sessie leuk vindt, zodat ik me kan voorbereiden!

FETISH:

oorfetish, beenfetish, hoge hakken, mondfetish, reuzenfetish, sneakersfetish, voetfetish, sokfetish, bootfetish, negeren, middenvingerfetish, bikinifetish, jeansfetish, lederlookfetish.

FEMDOM:

Domination op Skype. Ik heb een zeer creatieve geest! CFNM, CEI, Kuisheid, vernedering, opdrachten, mietje en nog veel meer.ย 

GEIL:

Ik hou ervan om verwend te worden en je geld te beheersen, je portemonnee was al van mij vanaf het moment dat je mijn profiel zag.ย  Voeg me alleen toe op Skype als je een sessie wilt, als je om andere dingen vraagt โ€‹โ€‹of niet wilt betalen, blokkeer ik je! Wil gewoon leuke sessies hebben en mijn tijd besteden aan de goede klanten ๐Ÿ™‚ Laat me 5 sterren achter en ontvang een sexy foto van de dag na onze skype sessie!

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN ELITEROSE UIT AMSTERDAM!