sekscontact leiden monique

Sekscontact in Leiden met Monique!

Op zoek naar sekscontact in Leiden? Dat is mooi, want Monique komt uit Leiden en is ook op zoek naar sekscontact. Deze leuke slanke dame met half lang donkerblond haar is 38 jaar en al weer een jaar vrijgezel na een relatie van 10 jaar. Vrijgezel zijn heeft zo zijn voordelen volgens Monique, maar sommige dingen zijn leuker om met z’n tweetjes te doen zoals seks bijvoorbeeld. Ze is niet direct op zoek naar een vaste relatie, maar wel naar een vaste seks partner voor regelmatig sekscontact zonder verplichtingen naar elkaar toe.

Monique is een vrouw die houdt van het stadse leven, een terrasje pakken, uit eten, een drankje doen en de dag afsluiten met goeie seks. En goeie seks is voor haar seks met alles erop en eraan. Ze houdt van stevige seks en heeft een latex en lak fetish. Dus het is wel belangrijk dat jij als mijn kikt op vrouwen in fetish kleding en lingerie. Heb jij ook een fetish? Dat vindt ze alleen maar geil!

Wat ze ook heel belangrijk vindt is wederzijds respect en discretie. In een vaste seks relatie is het belangrijk dat alles “onder ons” blijft.
Monique zoekt dus een nette, slanke stoere man tussen de 30 en 45 jaar. Het liefst vrijgezel, maar als je gebonden bent en je komt seks tekort, dan mag je ook reageren natuurlijk. Denk je dat het wel eens zou kunnen klikken en ben je benieuwd naar Monique? Klik dan hier om haar een berichtje te sturen. Wellicht hebben jullie deze week nog een date.

Tip: spreek met haar af op een terrasje of in een restaurantje. Een paar drankjes doet wonderen tussen de lakens.